femgenerationeristhlm.blogg.se

Här får du följa fem generationer av kvinnor som alla har vuxit upp i Stockholm och även bor eller har bott i Högalid/Hornstull. Några av oss finns inte med oss längre, men vi har alla mycket att berätta. Jag heter Anneli som vill ta er med på en resa genom våra liv. Följ med!

Pärldag Stockholm 29/10

Publicerad 2017-10-29 17:43:14 i Allmänt, Armband, Livet, Pärldagar,

Hej!
 
Jag tog bussen hemifrån kl 11.19 och var framme vid tjugo i tolv. Det var redan en lång kö av glada människor som stod och väntade på att få komma in på Stockholm Waterfront för att bidra till dagens pärlande av armband. På Facebook kunde jag se att 533 var inbjudna och 464 hade tackat ja till att delta. Jag tycker att det var lite färre personer som var på plats denna gång, men det kanske berodde på hur borden var placerade.
 
Den här gången fick vi sitta vid långbord och tyvärr fanns det ingen filt på borden som kunde stoppa pärlorna när de rullade iväg. Undrar hur många som hamnade på golvet? 
 
Som förra gången bjöd hotellet på kaffe, te, juice och småkakor. Väldigt trevligt! 
 
Många som kom just idag trodde de skulle få tillverka armband i svart o vitt, tror att någon på nätet hade skrivit det, men det blev de vanliga armbanden i alla regnbågens färger. 
 
Förra gången lyckades jag göra 8 st armband, så den här gången tänkte jag att det måste bli några fler.
Det blev 10 st.
 
Hade gärna trätt några till, men tyvärr blir man ganska stel i kroppen av att sitta i samma ställning under en längre tid. När jag gick därifrån runt halv tre stod det massor av människor och väntade på att få komma in. Hoppas alla fick chans att pärla lite.
 
Nästa tillfälle att få vara med och hjälpa Ung Cancer att tillverka armband är söndagen den 19 november. HÄNG MED!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela